Tarjoamamme tuotteet ovat asiantuntijoidemme valitsemia. Tarjoamme vain tuotteita joihin luotamme ja jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimuksemme.

Aurinkovoimalavalikoimamme koostuu pääkomponenteista – aurinkomoduuleista, tehomuuntimista (inverttereistä), sekä kokonaisista järjestelmäpaketeista ja aurinkovoimaloiden lisävarusteista. Valikoimaamme kuuluu Solet Photovoltaics, Risen Energy, Fimer (ABB), Fronius, Huawei, SolarEdge, Victron ja muita luotettavia ja tunnettuja tuotemerkkejä.

Latausasemamme valmistajat WALLBOX, Elinta ja ABB ovat turvallisia ja laadukkaita valintoja. Voit valita hitaan-, keskinopean- ja pikalatausaseman välillä.

solet-review

Kommentit

Asiakkaidemme arvostelut

Lue lisää

Olette mestareita alallanne!

Gintaras B.
Asiakas

Nyt on kulunut vuosi Solet Liettuan asentaman aurinkovoimalan asennuksesta. Asiakirjojen järjestäminen ja vaihtoehtojen valitseminen oli helppoa ammattitaitoisen avustuksen vuoksi avulla. Nyt tarvitsemme vain mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä!

Rimvydas K.
Asiakas

Todella ystävällinen ja osaava yritys. Aurinkovoimala asennettiin nopeasti ja laadukkaasti. Asentajat tekivät työnsä vastuullisesti, kuuntelivat asiakkaan huomautuksia  ja antoivat hyödyllisiä neuvoja. Voimalan avulla sähkö maksaa lähes kolme kertaa vähemmän. Asiakaspalvelu valmisti ja järjesti asiakirjat sähkövoimalan rekisteröintiin liittyvät asiat. Maksuehdot ovat myös edullisia. Jos siis päätät ostaa aurinkovoimalan, suosittelen tätä yritystä.

Mindaugas J.
Asiakas

Erinomainen yritys, jossa työskentelee ainoastaan ammattilaisia aina asiakirjojen täyttämisestä asennustöihin asti.

Raimondas S.
Asiakas

Halusin kiittää teitä todella vilpittömästi työstä ja avusta paperitöiden järjestämisessä. Olette upeita.

KIITOS PALJON

Loreta K.
Asiakas

Halusimme kiittää sinua ja kollegojasi nopeasta ja laadukkaasta työstä. On erittäin miellyttävää, kun kaikki tehdään niin kuin sovittu.

Kristina
Asiakas