Ale

Ylijännitesuoja – yksivaihe, kolmivaihe

Laite asennetaan sähköpääkeskuksen (AC) osaan. Tämä laite auttaa suojaamaan kotilaitteistoa jännitepiikeiltä, jotka ylittävät vahvistetut standardit.

Kun asennat aurinkovoimalan, suosittelemme asentamaan myös tämän ylijännitesuojan ja tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja:

  • 1P+NPE (yksivaiheinen) suojaus
  • 3P+NPE (kolmivaiheinen) suojaus

Valitse haluamasi konfiguraatio alla olevista vaihtoehdoista:

alkaen105.00 99.00  sis. ALV

Valitse:

Poista
Lähetä tiedustelu
Saatavilla varastossa
Toimitusaika 3 pv Lisää tietoa

Jos asiakkaillamme ei ole asennettuna ylijännitesuojaa, asennamme sen aina, koska uskomme tämän laitteen voivan säästää paljon rahaa tulevaisuudessa.

Miksi ylijännitesuojien asentaminen on tarpeellista?

  • Sähkökomponentit, kuten prosessorit, kondensaattorit, vastukset, kelat ja muut elektroniikkalaitteiden osat, ovat tulevaisuudessa yhä herkempiä ja yhä kompaktimpia, mutta samalla ne ovat myös alttiimpia ylijännitteille.
  • Ylijännitteet voivat aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa sähkölaitteille. Ainoa tapa suojautua tältä on käyttää laadukkaita ylijännitesuojia ja hankkia vakuutus.
  • Ylijännitteen sattuessa, se todennäköisimmin vahingoittaisi ylijännitesuojaa (useimmissa tapauksissa) – joudut tällöin vain vaihtamaan tämän suojan, mutta kotisi muut laitteet pysyy turvassa.

Mikä aiheuttaa ylijännitteitä verkossa?

Yksi yleisimmistä syistä on salamaniskut, vaikka ne ovatkin hyvin harvinaisia. Muita yleisiä syitä ovat suuritehoisten laitteiden, kuten ilmastointilaitteiden, hissien, jääkaappien ja aurinkopaneelien toiminta. Nämä laitteet käynnistävät ja pysäyttävät kompressorit ja moottorit, mikä vaatii paljon energiaa ja voi aiheuttaa jännitepiikkejä – oli laite sitten omassa verkossasi tai naapurin, joka on kytketty samaan sähköverkkoon. Kytkettäessä ne luovat äkillisiä, lyhyitä energiankulutuksen piikkejä, häiriten tasaisen jännitteen virtausta. Vahinko tapahtuu yleensä rakennuksen sähköjärjestelmässä ja se voi olla välitön, jos sitä ei suojata, tai vahinko voi laajentua ajan myötä.

Heikko sähköverkon kytkentä tai rikkoutuneet sähköjohdot ovat myös melko yleisiä ylijännitteen syitä. Monimutkaisessa sähköjärjestelmässä, on useita mahdollisia kohtia, joissa virhe voi aiheuttaa epätasaisen energian virtauksen, mikä johtaa tehotason nousuun.

Kuinka ylijännitesuojat toimivat?

Ylijännitesuojan yksi keskeisistä osista on varistori; tämä komponentti on kytketty verkkoon (kun jännite ei ylitä määritettyä arvoa). Varistori alkaa toimia, kun sen jännite nousee yli normaalin rajan. Tämän tapahtuessa purkuvirta suunnataan maahan. Tämä tapahtuu nanosekuntien aikana, ja tällä tavoin varistori suojaa sisäisiä laitteitasi.

Varistorilla on tietty määrä elinkaaren jaksoja, mitä useampia ylijännitteitä havaitaan verkossa, sitä suurempi todennäköisyys sille, että laite on vaihdettava useammin.

Paino 0.5 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 200 × 200 mm (millimetri)
Malli

Ylijännitesuoja 4P (3P+NPE) (kolmevaihe), Ylijännitesuoja 2P (1P+NPE) (yksivaihe)

solet-review

Kommentit

Asiakkaidemme arvostelut

Lue lisää

Halusimme kiittää sinua ja kollegojasi nopeasta ja laadukkaasta työstä. On erittäin miellyttävää, kun kaikki tehdään niin kuin sovittu.

Kristina
Asiakas

Erinomainen yritys, jossa työskentelee ainoastaan ammattilaisia aina asiakirjojen täyttämisestä asennustöihin asti.

Raimondas S.
Asiakas

Todella ystävällinen ja osaava yritys. Aurinkovoimala asennettiin nopeasti ja laadukkaasti. Asentajat tekivät työnsä vastuullisesti, kuuntelivat asiakkaan huomautuksia  ja antoivat hyödyllisiä neuvoja. Voimalan avulla sähkö maksaa lähes kolme kertaa vähemmän. Asiakaspalvelu valmisti ja järjesti asiakirjat sähkövoimalan rekisteröintiin liittyvät asiat. Maksuehdot ovat myös edullisia. Jos siis päätät ostaa aurinkovoimalan, suosittelen tätä yritystä.

Mindaugas J.
Asiakas

Olette mestareita alallanne!

Gintaras B.
Asiakas

Nyt on kulunut vuosi Solet Liettuan asentaman aurinkovoimalan asennuksesta. Asiakirjojen järjestäminen ja vaihtoehtojen valitseminen oli helppoa ammattitaitoisen avustuksen vuoksi avulla. Nyt tarvitsemme vain mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä!

Rimvydas K.
Asiakas

Halusin kiittää teitä todella vilpittömästi työstä ja avusta paperitöiden järjestämisessä. Olette upeita.

KIITOS PALJON

Loreta K.
Asiakas