saules elektrine kedainiu setos mokykloje ant stogo

50 kW:n aurinkovoimala Kėdainių Šėtan lukiossa, Solet Liettua

Kėdainių Šėtan lukioon asennettu 49,725 kW:n aurinkovoimala tarjoaa koululle vihreää energiaa ja edistää ekologisia ideointia ja kehitystä kaupungissa.

Koululle on asennettu liettualaisen Solet Photovoltaicsin aurinkopaneelit, joilla on 25 vuoden takuu, sekä Huawein invertterit, joilla on 15 vuoden takuu. Koulun tarpeisiin sähköä tuotetaan erittäin pitkään. Asennettu voimala kattaa suuren osan sähköenergian kustannuksista. Koulla iloitaan ympäristöystävällisestä energiasta ja aurinkovoimalan toimintaa voi seurata reaaliajassa.

Projekti toteutettiin Liettuan valtion ympäristönmuutos -rahoitussuunnitelman (kohta 1.2.1) mukaisesti, joka yksityiskohtaisesti kuvaa uusiutuvien energialähteiden (aurinko-, tuuli-, geoterminen, biopolttoaineet tai muut) käyttöä yhteiskunnallisissa ja asuinrakennuksissa eri sosiaaliryhmille. Projekti toteutettiin Kėdainių:n kunnan varoin. On arvioitu, että kunnan investointi maksaa itsensä takaisin 1,5-2 vuodessa, ja aurinkovoimala toimii vähintään 25 vuotta. On ennustettu, että aurinkovoimala tuottaa noin 43 MWh sähköenergiaa vuonna 2022.

More

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä
solet-rating