Sähköautojen latausasema asennettuna seinään

Sähköautojen latausasemat

Sähköautojen latausasemat optimaalisella hinnalla, asennettuna ja huollettuna. Tarjoamamme latausasemat sopivat kotiin ja myös yrityksille.

Katso valikoimamme
 • Huippu laatua optimaalisella hinnalla
 • Asemat ja niiden asennus
 • Turvallinen ja laadukas valinta
latausasemat kotiin

Sähköautojen latausasemat kotiin

latausasema yrtykselle

Sähköautojen latausasemat yrityksille

latausasemat julkiseen käyttöön

Sähköautojen latausasemat julkiseen käyttöön

Naisella on kädessään sähköauton latausliitin
Miten valita oikea latausasema? 🔋

Sähköautojen latausasemien tyypit

Sähköautojen latausasemat on jaettu kolmen päälataustyypin mukaan, jotka riippuvat valitun sähköauton käytettävissä olevasta sähkönsyöttötehosta.

Tämä on yksi halvimmista ja helpoimmista tavoista ladata sähköauton akkua. Teho 3 kW saakka. Sähköauton lataamiseksi tällä tavalla tarvitset vain yksinkertaisen sähköliitännän maadoituksella. Optimaalinen hinta laitteistolle on 200-400 euroa sis. alv.

Tämä on optimaalisin tapa varmistaa pitkä akun käyttöikä ja kyseinen latausteho on suositus monien automerkkien toimesta. Kuten ensimmäisessä tapauksessa, se voidaan kytkeä normaaliin kotitalouden sähkötauluun, mutta tässä tapauksessa sinun on hankittava latausasema, joka on kiinnitetty seinään tai maahan. Optimaalinen laitteiston hinta on 550-1500 euroa sis. alv.

Pikalatausasemat voivat ladata sähköauton akun 10 prosentista 80 prosenttiin jopa alle 20 minuutissa. Pikalatausasemia käytetään yleisesti julkiseen käyttöön, kaupalliseen käyttöön jne. Hinnat alkaen 20 000 eurosta alv. 0 %.

Miksi Solet Suomi?

Turvalliset ja laadukkaat pysähdykset

Sähköautojen latausasemamme ovat tunnetuilta valmistajilta, joilla on laatua ja turvallisuutta oikeuttavat sertifikaatit

Sinun ei tarvitse huolehtia mistään

Tehdään sopimus – teemme kaikki asennustyöt

Myönnämme työlle takuun

Annamme työlle 5 vuoden takuun

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin

Ammattilaisemme auttavat sinua ratkaisemaan sähköauton lataamiseen liittyvät kysymykset ja ongelmat

sähköautojen latausasemat läpinäkyvällä taustalla
VAIN LUOTETTUJEN VALMISTAJIEN LATAUSASEMAT

Latausasemat

Verkkokaupassamme olevat sähköautojen latausasemat ovat meidän ja asiakkaidemme tarkastamia. Meille on tärkeää, että edustetut valmistajat täyttävät rehellisesti takuuvelvoitteensa ja että toimitetut laitteet ovat hyvässä kunnossa ja niitä päivitetään säännöllisesti. Huolehdimme siitä, että sähköautosi ladataan laadulla.

Valikoimamme
Hallitse latausasemaa etänä

Älykäs hallinta

Useimmissa sähköauton latausasemissa on integroitu etähallinta mahdollisuus, jonka ansiosta voit seurata sähköauton latausprosessia etänä – puhelimellasi. Sovellusten avulla voit rajoittaa latausaseman tehoa syöttötehon mukaan, asettaa lataustunteja, seurata latauskustannuksia kilowattitunteina tai euroina. Katso tietyt toiminnot tuotekuvauksista.

sähköautojen latausaseman älykäs hallinta
sähköautojen latausasemat jossa autoja latauksessa
sähköautojen latausasemat jossa autoja latauksessa
Anna ammattilaisten hoitaa työt

Latausasemien asennus

Jos asut omakotitalossa – voimme asentaa laadukkaan sähköauton latausaseman sujuvasti. Se kestää 2-3 päivää.

Jos asut kerrostalossa, joudut ensiksi hoitamaan lupa-asiat kuntoon. Ensinnäkin, hanki taloyhtiön suostumus. Kun sinulla on suostumus, voimme aloittaa työn muut valmistelut ja lopulta asennustyöt. Tässä tapauksessa aseman muodollinen asennus kestää kauemmin – jopa 2 kuukautta.

Missä sähköautoa voi ladata?

Latauskartta

Suosittelemme käyttämään ulkoista PlugShare-palvelua, jolla voit tarkistaa halutun latausaseman sijainnin, saatavuuden, lataustyypin ja tehon.

Löydät itsellesi oikean ratkaisun valikoimastamme

Latausasemamme - hyvä hinta

 • wallbox-logo-black
 • elinta-charge
 • ABB-logo
sähköauton latausasema omakotitalossa
Latausasemien hinnat, sertifikaatit, toiminnallisuus

Mikä on tärkeää sähköauton latausasemaa valittaessa?

Latausasemaa valittaessa tärkeintä on kiinnittää huomiota sähköautosi maksimilataustehoon (kW) ja voimavirran sopivuuden autosi lataamiseen (voidaanko lataamisessa käyttää kolmivaihevirtaa?). On myös välttämätöntä, että kiinteistön sähköjärjestelmä kestää sähköauton latausaseman käyttämät tehoresurssit. Esimerkiski voimavirran käyttäminen voi vaatia sähköliittymän suurentamista ja kuormanrajoituksen tai -hallinnan rakentamista. Kun olet varma tehon enimmäismäärästä, sinun on valittava sähköauton latausaseman tyyppi ja sijainti. Kun valitset aseman tyyppiä, kiinnitä huomiota liittimeen, joka yhdistää sähköautosi asemaan.

sähköauton latausasema omakotitalossa

Sähköauton latausliittimet

Type 2 sähköauton latausliitin

Type 2

Keskinopea latausliitin (AC tai DC). Tuki Teslalle, BMW:lle, VW:lle, Audille, Porschelle, Renault EV:lle. Aina 120 kW asti.

CSS Type 2 latausliitin

CCS (Type 2)

Keskinopea tai pikalatausliitin (DC). Tämä on tavallinen pikalatausliitin, jota käyttävät BMW, Jaguar, VW, Audi, Porsche ja Ford. Tehon tuki jopa 170 kW.

CHAdeMO sähköauton latausliitin

CHAdeMO

Pikalatausliitin (DC), joka sopii Nissanin, Mitsubishin, Peugeotin, Subarun, Toyotan ja Citroenin sähköautoihin.

Tesla SuperCharger latausliitin

Tesla SuperCharger

Tehon tuki jopa 240 kW. Akku latautuu 15-20 minuutissa.

SAE J1772 CCS Type 1 sähköauton latausliitin

SAE J1772 (Type 1)

Liitin on suunniteltu amerikkalaisten markkinoiden autojen lataamiseen. Voi olla tarpeen, jos autosi on tuotu Amerikasta tai mukautettu Amerikan markkinoille.

Kotitalouksien sähköauton latauspistoke

Kotitalouspistorasia

AC-liitin, joka sopii kaikkiin automalleihin. Sinun tarvitsee vain ostaa oikea adapteri.

Sähköauton latauspistorasia valkoinen auto bussipysäkillä
Sähköautot - tulevaisuutemme

Syitä miksi sähköautoon vaihtaminen kannattaa

 • KANNATTAVAA
  Aja 100 km. Matka sähköautolla on halvempi kuin bensiinillä, dieselillä tai kaasulla.
 • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN RATKAISU
  Sähköauton hiilidioksidipäästöt ovat pyöreä nolla. Osallistut globaalien tavoitteiden saavuttamiseen vähentämällä hiilidioksidipäästöjä.
 • ALHAISET HUOLTOKUSTANNUKSET
  Polttomoottoriautoissa on paljon mekaanisia osia: polttomoottori, erilaisia pumppuja, venttiilejä, jäähdytysjärjestelmän osia jne. Sähköautossa on vähemmän komponentteja – pienemmät käyttökustannukset.
 • SUUREMPI AJONAUTINTO, MUKAVUUTTA
  Sähköautot eivät aiheuta meteliä ja perinteisen moottorin tärinä ei häiritse. Mahdollistaa sinun nauttia jokaisesta matkasi hetkestä.
 • SÄHKÖAJONEUVOJEN ETUOIKEUDET
  Suomessa vähäpäästöisille ajoneuvoille on mm. omia kaistoja, parkkipaikkoja ja alennuksia pysäköinnistä – säästät arvokasta aikaa!
 • MYYTTIT SÄHKÖAUTOISTA
  Sähköautoista ja niiden lataamisesta on monia myyttejä ja kysymyksiä. Selvitetään ne nyt! Lue lisää.
Sähköauton latauspistorasia valkoinen auto bussipysäkillä
sähköauton latausasema ja latauskaapeli
FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Useimmat tarjoamistamme latausasemamalleista voivat säätää tehoaan seuraavilla tavoilla:

Staattisesti – latausaseman enimmäisteho asetetaan verkkosivuston tai mobiilisovelluksen avulla, eikä tämä menetelmä salli latausaseman ylittää asetettua rajaa.

Dynaamisesti – automaatio kommunikoi komponenttien välillä mahdollistaen latauksen maksimoinnin ilman enimmäistehon ylittämistä. Tämä varmistaa nopean sähköajoneuvon lataamisen riippuen sähköverkon kuormituksesta.

Hybridi – latausasemajärjestelmä, joka yhdistää ja jakaa prioriteetin tiettyjen latauspisteiden välillä, mahdollistaen enemmän tai vähemmän tehoa tiettyyn latausasemaan.

Sähköauton latausaseman teho ei saa ylittää kiinteistöösi sallittua syöttötehoa.
Jännitetehon voi selvittää ottamalla yhteyttä sähköntoimittajaasi!

Suosittelemme valitsemaan sähköauton latausaseman yksilöllisten tarpeiden ja infrastruktuurin perusteella, jossa on integroitu latauskaapeli (Tyyppi 2) tai integroitu pistorasia (Tyyppi 2), jonka teho on 3,7 – 22 kW. Nämä asemat asennetaan yleensä seinään tai betoniperustukseen. On tärkeää huomata, että aseman teho ei saa ylittää sähköliittymäsi kapasiteettia.

Laskelmiemme mukaan 100 km:n ajomatkan hinta vaihtelee 5-6 euron välillä (ilman auton hintaa). Aurinkovoimalan kanssa, tämä hinta voi olla huomattavasti alhaisempi. (Jos auton lataaminen tapahtuu kotona)

Näytä kaikki

Onko sinulla kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Sähköautojen latausasemien asiantuntiaOlli M.