Saatat pitää myös näistä:

Tällä hetkellä suosituin aurinkovoimalatyyppi on perinteinen aurinkovoimala (verkkoon kytketty), mutta asennusten vauhti kiihtyy myös akullisten aurinkovoimaloiden osalta. Akullisissa aurinkovoimaloissa kerätään ensin energiaa akkuihin, ja vasta myöhemmin, kun akut ovat täynnä, energia siirretään verkkoon myytäväksi. Energia voidaan myydä silloin kun energian hinta on korkeimmillaan.

Akulliset aurinkovoimalat ovat noin 40-60% kalliimpia verrattuna verkkoon kytkettyihin aurinkovoimaloihin, koska lisäksi on hankittava akut. Nämä voimalat maksavat itsensä takaisin pidemmän ajan kuluessa, ja akut vaativat lisähuoltoa. Akullisten aurinkovoimaloiden suurin etu on, että suuren osan sähköenergiasta saat käyttöösi ilmaiseksi (valitsemalla sopivan kokoiset akut).

On tärkeää huomata, että kaikki akulliset aurinkovoimalat eivät takaa sähkön toimitusta sähköverkon vikaantumisen yhteydessä.

 

 

Tietoa eri aurinkovoimaloiden toiminnasta saat klikkaamalla alla olevia linkkejä

1. PERINTEINEN AURINKOVOIMALA

perinteisen aurinkovoimalan toiminta

2. AKULLINEN AURINKOVOIMALA

akullisen aurinkovoimalan toiminta

Valitsemalla aurinkovoimalapaketin voit ostaa lisäksi asennuspalvelumme avaimet käteen -tyylillä.

Jos päätät asentaa voimalan itse, tarjoamme palvelun voimalan tarkistuksesta ja urakoitsijan ilmoituksen laatimisesta. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua voimalan asennukseen.

solet-review

Kommentit

Asiakkaidemme arvostelut

Lue lisää

Halusin kiittää teitä todella vilpittömästi työstä ja avusta paperitöiden järjestämisessä. Olette upeita.

KIITOS PALJON

Loreta K.
Asiakas

Erinomainen yritys, jossa työskentelee ainoastaan ammattilaisia aina asiakirjojen täyttämisestä asennustöihin asti.

Raimondas S.
Asiakas

Olette mestareita alallanne!

Gintaras B.
Asiakas

Nyt on kulunut vuosi Solet Liettuan asentaman aurinkovoimalan asennuksesta. Asiakirjojen järjestäminen ja vaihtoehtojen valitseminen oli helppoa ammattitaitoisen avustuksen vuoksi avulla. Nyt tarvitsemme vain mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä!

Rimvydas K.
Asiakas

Halusimme kiittää sinua ja kollegojasi nopeasta ja laadukkaasta työstä. On erittäin miellyttävää, kun kaikki tehdään niin kuin sovittu.

Kristina
Asiakas

Todella ystävällinen ja osaava yritys. Aurinkovoimala asennettiin nopeasti ja laadukkaasti. Asentajat tekivät työnsä vastuullisesti, kuuntelivat asiakkaan huomautuksia  ja antoivat hyödyllisiä neuvoja. Voimalan avulla sähkö maksaa lähes kolme kertaa vähemmän. Asiakaspalvelu valmisti ja järjesti asiakirjat sähkövoimalan rekisteröintiin liittyvät asiat. Maksuehdot ovat myös edullisia. Jos siis päätät ostaa aurinkovoimalan, suosittelen tätä yritystä.

Mindaugas J.
Asiakas