SolaX sähköauton latausasema, 11kW

Sarja sisältää CT-ohjaimen. Täysin yhteensopiva SolaX -invertterien kanssa.

Sopiva sähköauton latausasema kotiin, yiritykselle tai mökille. Lisäksi myös parkkihalleihin, julkisille latausasemille ja muihin paikkoihin.

  • Jos syöttötehosi on pienempi kuin latausasemalla, laitteen tehoa voidaan ohjelmallisesti pienentää haluttuun kokoon.
  • Latausasemassa on integroitu latauskaapeli TYPE2-pistokkeella (pituus 6,5 m.)

Tarjoamme myös asennustyöt latausasemille, alkaen 350,00 EUR (tarkka hinta-arvio: ota yhteyttä)

899.00  sis. ALV

Lähetä tiedustelu
Saatavilla varastossa
Vain 5 vuorokautta Lisää tietoa

SolaX Power X3-EVC-11K sähköauton latausasema

Sähköauton latausaseman valinta perstuu sen tehon, henkilökohtaisten tarpeiden ja toimintojen perusteella. Valitsemalla X3-EVC-11K latausaseman, jolla on kohtuullinen latausnopeus, voit optimoida sähköautosi lataamisen. Tämän aseman teho vastaa monien sähköautovalmistajien auton tehonmuuntajan lataustehoa, mikä edistää pitkää akun käyttöikää. Tämän latausaseman nimellisteho on 11 kW ja virta on 16 A. Se käyttää kolmivaihekaapelia ja liitintä sähköautoon (Type II, 32 A, 480 V). Tuote toimii erinomaisesti aurinkovoimalan rinnalla asennettuna.

Integroituu täydellisesti aurinkovoimalaasi

Yhdistämällä se aurinkovoimalaan ja älykkääseen mittariin voit määrittää aseman lataamaan sähköautoasi aurinkovoimalan tuottaessa sähköä. Tämä toiminto alentaa sähköauton latauskustannuksia. Voit seurata latausparametreja SolaX-sovelluksen kautta.

SolaX cloud -sovelluksen seuranta

SolaX Power X3-EVC-11K -sähköauton latausaseman järjestelmä

Tämä sähköauton latausasema tarjoaa monipuoliset kommunikointivaihtoehdot. Kotona ollessasi voit käyttää 2,4 GHz Wi-Fi -yhteyttä. Jos olet poissa, voit käyttää ”SolaX Cloud” -mobiilisovellusta älypuhelimellasi tai virallista SolaX Power -verkkosivustoa valvoaksesi aseman tilaa ja säätää tärkeitä asetuksia etänä.

Asemassa on myös RFID-toiminto, joka käyttää radiotaajuisia aaltoja automaattiseen objektien tunnistamiseen tallennetun tiedon ja etäsiirron avulla. Tämä ominaisuus mahdollistaa RFID-korttien antamisen itsellesi, työntekijöillesi, asiakkaillesi tai perheenjäsenille jne. , jolloin heillä on pääsy latausasemaan.

Yhteensopivuus kolmannen osapuolen ohjelmistojen ja laitteistojen kanssa

Tarvittaessa asema tukee Open Charge Point Protocol (OCPP) 1.6 (JSON) -standardia, joka mahdollistaa eri valmistajien laitteiden integroinnin. OCPP 1.6 -yhteensopivuus on erityisen hyödyllinen, jos sinulla on komponentteja eri valmistajilta, varmistaen luotettavuuden, yhteensopivuuden ja skaalautuvuuden.

Yleistietoa SolaX Power X3-EVC-11K -sähköauton latausasemasta

Latausaseman runko on valmistettu kestävästä metallista ja muovista, ja se täyttää IP65-standardin suojaten pölyltä. Tämä tekee siitä myös kestävän veden vaikutusta vastaan.

Latausasemassa on integroitu latauskaapeli ja liitin, joiden pituus on 6,5 metriä.

SolaX Power -järjestelmän yleinen liitäntäkaavio

Solax sähköauton latausaseman yleinen toimintakaavio

The scheme shows the basic connection diagram of the SolaX Power X3-EVC. The energy that your house receives from the solar power plant or the grid travels through a power converter (Inverter), i.e. the energy is converted from AC (alternating current) to DC (direct current) electricity suitable for home use. If you have a battery, it goes directly to it, and the excess is sent to the grid. The EV charger can receive electricity directly from the inverter, either from the battery or from the grid.

Kaavio kuvaa SolaX Power X3-EVC:n perusliitäntäkaaviota. Aurinkovoimala tai verkkovirta tuottaa sähköä, joka kulkee virtalähteen kautta (invertteri), muuntaen sen vaihtovirrasta (AC) tasavirraksi (DC), joka sopii kotikäyttöön. Jos sinulla on akku, ylimääräinen energia menee siihen, ja mahdollinen ylimäärä lähetetään verkkoon. Sähköauton laturi voi vastaanottaa sähköä suoraan invertteristä, akusta tai verkkovirrasta.

SolaX Power X3-EVC-11K -latausaseman suojausominaisuudet:

SolaX Power X3-EVC-11K tarjoaa kattavan suojauksen:

  • Yli- ja alijännitesuojaus
  • Ylikuormitussuojaus
  • Oikosulkusuojaus
  • Virtavuotosuojaus
  • Ylikuumenemissuojaus
  • Integroitu virtavuoton seuranta ja suojaus (30 mA AC ja 6 mA DC)

Asemassa käytetään salattua yhteyttä, joka on suojattu TLS (Transport Layer Security) -protokollalla, laajimmin käytetyllä kryptografisella menetelmällä verkkoviestinnän toteuttamiseen.

Integroitu PEN-virheentunnistustekniikka suojaa latausaseman käyttäjää.

Tämä tuote sisältää 3 vuoden takuun, joka on laajennettavissa kahdella vuodella.

SolaX sähköauton latausaseman asennusohje:

Asennus on helppoa, seuraa vain näitä vaiheita. Tarkempia ohjeita kuvineen löytyy asiakirjaosasta.

Vaihe 1: Irrota ruuvi sähköauton laturista ristipääruuvitaltalla. Irrota sitten varovasti takatuki.

Vaihe 2: Kiinnitä takatuki ja kaapelikoukku (vain pistoketyyppi) seinään.

Vaihe 3: Ripusta sähköauton laturi seinälle kokeilun vuoksi ja arvioi tarvittava syöttökaapelin pituus (kolmiydinkaapeli yksivaiheiselle, viisiydinkaapeli kolmivaiheiselle, ulkohalkaisija: 12.5-18 mm) ja kommunikaatiokaapeli. Sen jälkeen ota sähköauton laturi alas.

Vaihe 4: Irrota sähköauton laturin takakansi ristipääruuvitaltalla ja ota se alas. Sitten pura kiinnityspäät ja poista vesitiivisteet kuten alla näytetään.

Vaihe 5: Irrota kommunikaatiokortin pohjalevyn upotusruuvi ristipääruuvitaltalla. Vedä sitten kommunikaatiokortin pohjalevy ulos.

Vaihe 6: Syötä valmisteltu kommunikaatiokaapeli vesitiiviin liittimen läpi järjestyksessä, kuten alla näytetään (Jos kaapeli on itse tehty, syötä myös langat RJ45-liittimiin ja käytä puristinpäitä niiden tiukkaan kiinnittämiseen).

Vaihe 7: Kuorittele syöttökaapelin ulkokuori kuten alla, varmistaen, että kaikki langat voivat tavoittaa liittimien terminaalit hieman ylimääräisellä pituudella. Käytä kuorintapihtejä kuorimaan noin 12 mm eristystä kaikkien värikoodattujen johtojen päistä kuten alla näytetään. Sitten purista eurooppalainen liitin johtopuristimella.

Vaihe 8: Syötä syöttökaapeli vesitiiviin liittimen läpi järjestyksessä, kuten alla näytetään.

Vaihe 9: Syötä johdot oikeisiin reikiin terminaalilohkoihin ja lukitse terminaalit suoralla ruuvitaltalla.

Vaihe 10: Paina jousi ylöspäin ja työnnä kommunikaatiokortin pohjalevy paikalleen. Sitten ruuvaa upotusruuvi kiinni.

Vaihe 11: Työnnä takakansi sopivaan kohtaan kaapeleiden päälle ja ruuvaa itsepuristavat ruuvit kiinni ristipääruuvitaltalla. Kiristä sitten vesitiivis kiinnityspäät.

Vaihe 12: Ripusta laturi varovasti ja kiinnitä se paikalleen itsepuristavilla ruuveilla ja ristipääruuvarilla.

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 265 × 370 × 150 mm (millimetri)
Paino

10 kg

Valmistaja

Mitat

265 × 370 × 150 mm

solet-review

Kommentit

Asiakkaidemme arvostelut

Lue lisää

Nyt on kulunut vuosi Solet Liettuan asentaman aurinkovoimalan asennuksesta. Asiakirjojen järjestäminen ja vaihtoehtojen valitseminen oli helppoa ammattitaitoisen avustuksen vuoksi avulla. Nyt tarvitsemme vain mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä!

Rimvydas K.
Asiakas

Olette mestareita alallanne!

Gintaras B.
Asiakas

Erinomainen yritys, jossa työskentelee ainoastaan ammattilaisia aina asiakirjojen täyttämisestä asennustöihin asti.

Raimondas S.
Asiakas

Todella ystävällinen ja osaava yritys. Aurinkovoimala asennettiin nopeasti ja laadukkaasti. Asentajat tekivät työnsä vastuullisesti, kuuntelivat asiakkaan huomautuksia  ja antoivat hyödyllisiä neuvoja. Voimalan avulla sähkö maksaa lähes kolme kertaa vähemmän. Asiakaspalvelu valmisti ja järjesti asiakirjat sähkövoimalan rekisteröintiin liittyvät asiat. Maksuehdot ovat myös edullisia. Jos siis päätät ostaa aurinkovoimalan, suosittelen tätä yritystä.

Mindaugas J.
Asiakas

Halusin kiittää teitä todella vilpittömästi työstä ja avusta paperitöiden järjestämisessä. Olette upeita.

KIITOS PALJON

Loreta K.
Asiakas

Halusimme kiittää sinua ja kollegojasi nopeasta ja laadukkaasta työstä. On erittäin miellyttävää, kun kaikki tehdään niin kuin sovittu.

Kristina
Asiakas