Saatat pitää myös näistä:

Risen Solar Technology – kokenut aurinkopaneelien valmistaja.

Risen Solar Technology on Kiinassa vuonna 1986 perustettu yritys, joka valmistaa aurinkovoimaloiden aurinkopaneeleita. Risen Solar Technology ei ole pelkästään aurinkoenergiateollisuuden pioneeri, vaan myös asiantuntija liittyen uusiutuvien luonnonvarojen tutkimiseen ja kehittämiseen, sijoittamiseen ja monimutkaisten projektien toteuttamiseen. Pyrkiessään aurinkoenergiaprojektien kestävään ja menestyksekkääseen integrointiin yritys yhdistää taitavasti erilaisia vaatimuksia asiakkaiden odotusten täyttämiseksi. Tarjotakseen ympäristöystävällistä energiaa ja vähentääkseen maailmanlaajuista saastumista, Risen Energy on laajentunut kansainvälisesti ja sillä on toimistoja ja jakeluverkostoja maissa, kuten Kiina, Saksa, Australia, Meksiko, Intia, Japani, Yhdysvallat (USA), Mongolia, Bulgaria, Espanja, Ranska, Iso-Britannia ja monet muut. Lähes neljän vuosikymmenen menestyksekäs kehitys on mahdollistanut yrityksen saavuttaa huippukorkean aurinkopaneelien tuotantokapasiteetin (jopa 14 GW). Laajan kokemuksensa ansiosta Risen Energy on toteuttanut satoja aurinkoenergiaprojekteja ja on tunnettu erinomaisesta tuotteen hinta-laatusuhteesta.

Risen Energyn kansainvälinen tunnustus – TIER1 Bloomberg

On tärkeää korostaa, että aurinkopaneelien valmistajia arvioidaan maailmanlaajuisesti yleisesti tunnustetun Tier-järjestelmän avulla. Tier 1 edustaa korkeinta luokitusta, joka myönnetään vain 2 %:lle aurinkopaneelien valmistajista. Tier 1 Bloomberg -luettelo tarkistetaan ja päivitetään neljä kertaa vuodessa, ja Risen Energy varmisti sijat 5, 3, 4 ja 6 Bloombergin parhaiden valmistajien listalla vuoden 2020 ensimmäisellä ja toisella neljänneksellä sekä vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä.

Risen Energy – korkean teknologian globaali yritys, joka omistaa yli 45 keskeistä liiketoimintateknologiaa ja on perustanut kansallisesti tunnustetun CNAS-sertifioidun tutkimus- ja kehityslaboratorion. Noudattaen IEC61215-, IEC61730-2- ja UL1703-standardeja laboratorio suorittaa testejä erilaisiin projekteihin liittyen ja antaa neuvoja muille aurinkomoduulien valmistajille.

Risen Energyn tuotteet

Risen Energy tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman paneeleita: yksipuolisia yksikiteisiä aurinkopaneeleita (JÄGER PLUS 120, JÄGER PLUS 132, JÄGER PLUS 144, JÄGER PLUS 156, TITAN 110, TITAN 120, TITAN 40), kaksipuolisia (bifacial) monikiteisiä aurinkopaneeleita (JÄGER PLUS 132, JÄGER PLUS 144, TITAN 110, TITAN 120). Risen Energyn paneelit erottuvat erinomaisella toimivuudellaan heikossa valaistuksessa, kestävyydellään suolaiselle ilmalle, ammoniakille, hiekalle, tuulelle ja lumelle, minimaalisella moduulien heikkenemisellä, mikä varmistaa pitkän aikavälin tehokkuuden käyttäjille. Verkosta riippumattomuutta hakevat asiakkaat voivat myös ostaa yrityksen valmistamia energian varastointijärjestelmiä (akkuja) asumiseen ja kaupalliseen käyttöön.

Risen Energyn tulevaisuuden näkymät

Tuottaakseen laadukkaita tuotteita Risen Energy auttaa itsenäisiä energiantuottajia tarjoamaan riittävää ja kustannustehokasta sähköä asiakkailleen. Yritys sitoutuu pitämään yllä pitkäaikaisia perinteitään ja korkeita valmistusstandardejaan ja jatkamaan investointejaan jatkuviin tutkimuksiin tuottaakseen erittäin tehokkaita aurinkokennoja ja paneeleita, varmistaen näin sekä kotimarkkinoiden että kansainvälisten markkinoiden tarpeiden täyttämisen.

solet-review

Kommentit

Asiakkaidemme arvostelut

Lue lisää

Halusimme kiittää sinua ja kollegojasi nopeasta ja laadukkaasta työstä. On erittäin miellyttävää, kun kaikki tehdään niin kuin sovittu.

Kristina
Asiakas

Halusin kiittää teitä todella vilpittömästi työstä ja avusta paperitöiden järjestämisessä. Olette upeita.

KIITOS PALJON

Loreta K.
Asiakas

Todella ystävällinen ja osaava yritys. Aurinkovoimala asennettiin nopeasti ja laadukkaasti. Asentajat tekivät työnsä vastuullisesti, kuuntelivat asiakkaan huomautuksia  ja antoivat hyödyllisiä neuvoja. Voimalan avulla sähkö maksaa lähes kolme kertaa vähemmän. Asiakaspalvelu valmisti ja järjesti asiakirjat sähkövoimalan rekisteröintiin liittyvät asiat. Maksuehdot ovat myös edullisia. Jos siis päätät ostaa aurinkovoimalan, suosittelen tätä yritystä.

Mindaugas J.
Asiakas

Nyt on kulunut vuosi Solet Liettuan asentaman aurinkovoimalan asennuksesta. Asiakirjojen järjestäminen ja vaihtoehtojen valitseminen oli helppoa ammattitaitoisen avustuksen vuoksi avulla. Nyt tarvitsemme vain mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä!

Rimvydas K.
Asiakas

Erinomainen yritys, jossa työskentelee ainoastaan ammattilaisia aina asiakirjojen täyttämisestä asennustöihin asti.

Raimondas S.
Asiakas

Olette mestareita alallanne!

Gintaras B.
Asiakas