Saatat pitää myös näistä:

Eurooppalainen valinta – liettualainen aurinkopaneelivalmistaja, Solet Photovoltaics

Solet Photovoltaics on korkealaatuisten liettualaisten aurinkopaneelivalmistaja, joka täyttää maailmanlaajuiset standardit. Aurinkopaneelien suora tarkoitus on muuntaa aurinkoenergia sähköenergiaksi. Nämä paneelit ovat tunnettuja korkeasta tehokkuudestaan, modernista muotoilustaan ja pitkäikäisyydestään. Ne eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös esteettisesti miellyttäviä tuotteita, jotka koristavat kotisi kattoa tai tonttia.

Oma aurinkovoimala Solet Photovoltaics -moduuleilla

Valitsemalla Solet Photovoltaics monokristalli (yksikide) aurinkopaneelit voit luoda oman aurinkovoimalasi ja tulla näin vihreän energian tuottajaksi. Olitpa sitten omakotitalon omistaja tai suuren yrityksen edustaja, joka suunnittelee aurinkovoimalan asentamista, voit suunnitella tulevan voimalan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, riippumatta sen tehosta.

Aurinkopaneeleita, joita kutsutaan myös aurinkooduuleiksi tai aurinkolevyksi, voidaan käyttää sekä yksittäin että kytkettynä useisiin muihin aurinkopaneeleihin. Useiden paneelien kytkeminen yhteen kasvattaa aurinkovoimalan tehokkuutta. Mitä enemmän paneeleita kytketään yhteen, sitä tehokkaampi aurinkovoimala on ja sitä enemmän sähköenergiaa tuotetaan.

Aurinkopaneeleita voidaan asentaa rakennuksen katolle tai sijoittamalla ne maahan. Ainoa vaatimus aurinkovoimalan asentamiselle on, että aurinkomoduulien pinta tulee olla suunnattu auringonvaloa kohti, jotta haluttu tehokkuus saavutettaisiin. Moduulien kiinnittämiseen käytetään erityisiä rakenteita. Olipa ne sitten asennettu rakennuksen katolle tai maahan, paneelit luovat ympäristölle oman erityisen kauneutensa.

Ympäristötekijöiden vaikutus aurinkopaneeleihin

Solet Photovoltaics -aurinkopaneelit on suunniteltu ja sovitettu käytettäväksi pohjoisen ilmaston olosuhteissa. Paneelit kestää erilaisia vaihtelevaa ilmastoa – korkeita ja erittäin matalia lämpötiloja, äkillisiä lämpötilanvaihteluita, voimakasta tuulen kuormitusta, lunta, rankkasateita tai jopa rakeita. Solet Photovoltaicsin valmistamien paneelien tehokkuus ja pitkäikäisyys on testattu – vanhimmat asennetut aurinkopaneelit ovat toimineet tehokkaasti jo vuodesta 2011.

Solet aurinkopaneelien sertifikaatit ja takuu

Solet Photovoltaics -paneelit on sertifioitu TUV Nord -laboratoriossa ja ne valmistetaan tiukasti valvotun prosessin avulla. Paneeleilla on sertifikaatit tuotannon, suunnittelun, turvallisuuden ja laadun testauksen alueilla. Moduulille myönnetään 12-30 vuoden valmistajan takuu sekä tehokkuustakuu. Tarkka takuu riippuu valitusta tuotteesta.

solet-review

Kommentit

Asiakkaidemme arvostelut

Lue lisää

Nyt on kulunut vuosi Solet Liettuan asentaman aurinkovoimalan asennuksesta. Asiakirjojen järjestäminen ja vaihtoehtojen valitseminen oli helppoa ammattitaitoisen avustuksen vuoksi avulla. Nyt tarvitsemme vain mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä!

Rimvydas K.
Asiakas

Todella ystävällinen ja osaava yritys. Aurinkovoimala asennettiin nopeasti ja laadukkaasti. Asentajat tekivät työnsä vastuullisesti, kuuntelivat asiakkaan huomautuksia  ja antoivat hyödyllisiä neuvoja. Voimalan avulla sähkö maksaa lähes kolme kertaa vähemmän. Asiakaspalvelu valmisti ja järjesti asiakirjat sähkövoimalan rekisteröintiin liittyvät asiat. Maksuehdot ovat myös edullisia. Jos siis päätät ostaa aurinkovoimalan, suosittelen tätä yritystä.

Mindaugas J.
Asiakas

Halusin kiittää teitä todella vilpittömästi työstä ja avusta paperitöiden järjestämisessä. Olette upeita.

KIITOS PALJON

Loreta K.
Asiakas

Erinomainen yritys, jossa työskentelee ainoastaan ammattilaisia aina asiakirjojen täyttämisestä asennustöihin asti.

Raimondas S.
Asiakas

Halusimme kiittää sinua ja kollegojasi nopeasta ja laadukkaasta työstä. On erittäin miellyttävää, kun kaikki tehdään niin kuin sovittu.

Kristina
Asiakas

Olette mestareita alallanne!

Gintaras B.
Asiakas