Saatat pitää myös näistä:

”SolaX Power” arvoissa puhutaan puhtaasta, kestävästä ja uusiutuvaan energiaan perustuvasta tulevaisuudesta. Valmistaja tuottaa ja jatkuvasti kehittää tehokkaita inverttereitä, jotka vastaavat tämän päivän markkinoiden trendejä ja mahdollistavat entistä enemmän ilmaisen ja puhtaan energian hyödyntämisen, jonka voimme saada auringosta. Yritys on kasvanut joka vuosi ja on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi kansainväliseksi yritykseksi, jolla on toimistot Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Saksassa, Australiassa ja Yhdysvalloissa. Tämä kasvu kuvastaa kasvavaa kiinnostusta uusiutuvan energian tuotteita kohtaan maailmanlaajuisesti. SolaX Power pyrkii pysymään aurinkoenergian vallankumouksen eturintamassa.

Yritys työllistää yli 500 henkilöä, jotka työskentelevät ympäri maailmaa, ja he ovat myyneet yli 600 000 invertteriä sekä omistavat jo 6 toimistoa.

Tutkimus ja kehitys

Valmistaja tekee tieteellistä tutkimusta ja kehitystyötä varmistaakseen, että heidän tuotteensa pysyvät markkinoiden johtavana ratkaisuna. SolaX Power on ylpeä yhteistyöstään Zhejiangin yliopiston kanssa, yhden Kiinan johtavan tutkimusyliopiston kanssa, jolla on teknologisesti edistyneitä laboratorioita.

SolaX Power -invertterit kuuluvat markkinoiden edistyneimpiin, ja niille on ominaista suhteellisen alhainen hinta. Valmistaja aloitti toimintansa vuonna 2010. Heidän inverttereissään on erilaisia suojauksia, kuten jännitesuojaus, ylikuormitussuojaus, ylikuumenemissuojaus ja muita, jotta invertteri palvelisi mahdollisimman pitkään.

 • Laaja MPPT-jännitealue;
 • Integroitu seuranta;
 • Luonnollinen/keinotekonen jäähdytys;
 • Jopa 98,5 % invertterin hyötysuhde;
 • 10 vuoden valmistajan takuu (laajennettavissa);

SolaX Power tarjoamat tuotteet:

 1. Energian varastointi – Hybridi yksi- tai kolmivaiheinvertterit;
 2. Koteihin suunnitellut sähköautojen latausasemat, jotka ovat yhteensopivia Solax-invertterien kanssa ja voivat säätää lataustehoa aurinkovoimalan tuoton mukaan;
 3. Yksivaiheiset invertterit koteihin – Suomessa ne voidaan kytkeä enintään noin 3 kW aurinkovoimalaan;
 4. Asuin- ja teollisuusrakennusten kolmivaiheiset invertterit;
 5. Lisävarusteet, seurantajärjestelmät, pilvipalveluteknologiat.

Solax Cloud – aurinkovoimalan etäseuranta-alusta

”SolaX Cloud” on älykäs ja monipuolinen etäseuranta-alusta, jonka käyttäminen onnistuu etänä tai paikallisesti. Olipa kyseessä kotiin tai yrityksen kiinteistöön asennettu järjestelmä, keskitetty aurinkovoimalan hallinta ja seuranta säästävät aikaa ja rahaa. ”SolaX Cloudin” avulla aurinkovoimalan operaattorit ja asentajat voivat aina tarkastella tärkeitä ja ajantasaisia tietoja.

 • Reaaliaikainen seuranta;
 • Toiminnallisuuden hallinta;
 • Tuotantohistoria ja analyysi;
 • Reaaliaikaiset vikailmoitukset;
 • Taloudelliset säästövinkkianalyysit;

Suunniteltu kuluttajaa varten – ”SolaX Cloud” on erinomainen reaaliaikainen seurantaratkaisu.

Hallitse järjestelmiä internetin kautta ja suorita invertterin tekninen ylläpito ja päivitykset vaikka toiselta puolelta maapalloa.

Sertifioitu ja luotettava valmistaja ”SolaX”

Kiinalainen invertterivalmistaja käyttää vain laadukkaita komponentteja ja tuotteet sertifioidaan nykyisten ja uusimpien standardien mukaisesti. Invertterit täyttävät kaikki kansallisen energiaregulaattorin asettamat vaatimukset ja voidaan liittää sähköjärjestelmän jakeluverkkoon sekä täyttävät ympäristöhankkeiden hallintaviraston asettamat vaatimukset tukikelpoisuudesta.

Solax – X -sarjan invertterit:

Kuinka hybridiset Solax-invertterit toimivat

Kuinka asentaa SolaX portal (etäseuranta)?

Ulkoiset resurssit:

 1. Invertterien konfigurointityökalu – linkki.
 2. SolaX-invertterien ohjeet ja muut asiakirjat – linkki.
 3. SolaX-takuun rekisteröinti – linkki.

solet-review

Kommentit

Asiakkaidemme arvostelut

Lue lisää

Halusin kiittää teitä todella vilpittömästi työstä ja avusta paperitöiden järjestämisessä. Olette upeita.

KIITOS PALJON

Loreta K.
Asiakas

Erinomainen yritys, jossa työskentelee ainoastaan ammattilaisia aina asiakirjojen täyttämisestä asennustöihin asti.

Raimondas S.
Asiakas

Halusimme kiittää sinua ja kollegojasi nopeasta ja laadukkaasta työstä. On erittäin miellyttävää, kun kaikki tehdään niin kuin sovittu.

Kristina
Asiakas

Olette mestareita alallanne!

Gintaras B.
Asiakas

Nyt on kulunut vuosi Solet Liettuan asentaman aurinkovoimalan asennuksesta. Asiakirjojen järjestäminen ja vaihtoehtojen valitseminen oli helppoa ammattitaitoisen avustuksen vuoksi avulla. Nyt tarvitsemme vain mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä!

Rimvydas K.
Asiakas

Todella ystävällinen ja osaava yritys. Aurinkovoimala asennettiin nopeasti ja laadukkaasti. Asentajat tekivät työnsä vastuullisesti, kuuntelivat asiakkaan huomautuksia  ja antoivat hyödyllisiä neuvoja. Voimalan avulla sähkö maksaa lähes kolme kertaa vähemmän. Asiakaspalvelu valmisti ja järjesti asiakirjat sähkövoimalan rekisteröintiin liittyvät asiat. Maksuehdot ovat myös edullisia. Jos siis päätät ostaa aurinkovoimalan, suosittelen tätä yritystä.

Mindaugas J.
Asiakas