saules-elektriniu-prieziura solet technics

Aurinkovoimalan ylläpito

Olet hankkinut aurinkovoimalan ja ottanut ensimmäisen askeleen kohti vihreämpää energiaa, mutta mitä seuraavaksi? Jotta voimala palvelisi sinua pitkään, ylläpitäisi suurimman tehokkuude ja tuottaisi maksimaalisen investointituoton, sen on oltava asianmukaisesti ja vastuullisesti hoidettu.

Tekninen tarkastus ja voimalan huolto on suoritettava säännöllisesti suoritettava. Jos et tiedä miten huolehtia uudesta voimalastasi, voit luottaa aurinkovoimalan hoitoon erikoistuneiden ammattilaisten pitkäaikaiseen kokemukseen.

OTA YHTEYTTÄ
  • 24/7 aurinkvoimaloiden etäseuranta
  • Laadukas huoltosopimus kohtuulliseen hintaan
  • Yksilöllinen sinulle räätälöity huoltosopimus
Saules-elektrines-projektavimas-stebejimas
Palvelut

Aurinkovoimalan seuranta

Ammattitaitoiset asiantuntijamme eivät ainoastaan suorita säännöllisiä tarkastuksia ammattitaidolla, vaan myös havaitsevat ongelmat nopeasti, auttavat ratkaisemaan ne ja antavat ohjeita aurinkovoimalan asianmukaiseen ylläpitoon. Luottamalla asiantuntijoihimme vältätte lisäkustannukset ja varmistatte, että aurinkovoimalanne tuottaa mahdollisimman paljon energiaa.

Tarjoamme sinulle:

  1. Huoltosopimuksen, joka vastaa tarpeitasi.
  2. 24/7 aurinkovoimalan etäseuranta – mikään ongelma ei jää huomaamatta!
  3. Raportit sähköjärjestelmän toiminnasta ja häiriöistä.
  4. Korkeatasoisen huoltopalvelun kohtuulliseen hintaan.
OTA YHTEYTTÄ
saules elektrines modeliavimo paslaugos
Palvelut

Aurinkovoimalan kunnossapito

Aurinkovoimaloiden huollosta vastaa …

UAB ”Saulės Elektrinių Servisas” on vastuussa aurinkoenergiajärjestelmistäsi – yritys on erikoistunut aurinkoenergiajärjestelmien ja aurinkoenergiapuistojen huoltoon ja se on perustettu ”Solet Technicsin” toimesta. Se on yksi ensimmäisistä tällaisista yrityksistä Liettuassa. Ammattitaitoiset ammattilaiset kiinnittävät kaiken huomionsa korkealaatuiseen ja nopeaan sähköhuoltoon, joten heillä on kattava kokemus tällä alalla. Rehellisyys, korkea työkulttuuri ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen arvoja. Asiakkaat voivat odottaa avointa ja kunnioittavaa kommunikointia sekä tarpeita vastaavaa palvelua.

OTA YHTEYTTÄ
saules baterijos melyna solet technics
Palvelut

Onko aurinkovoimalasi rikki?

Järjestelmän vikatila ei ainoastaan hankaloita sähköntuotantoa ja aiheuta stressiä, vaan se myös vaatii lisäkustannuksia. Useimmiten aurinkovoimalan viat johtuvat huonosti valitusta laitteistosta tai sopimattomasta huollosta, mutta syitä voi olla monia.

Invertteri on yksi tärkeimmistä, mutta samalla myös yleisimmin vioittuvista aurinkovoimalan laitteista. Yleiset syyt invertterin vioille voivat olla moninaisia, ja sen ollessa rikki koko järjestelmän toiminta häiriintyy. Jos aurinkovoimalasi invertterin kanssa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä!

Aurinkopaneelit onneksi rikkoutuvat harvoin. Useimmiten riittää, kun käyttää valmistajan tarjoamaa tuotetakuuta ja vaihtaa paneeli uuteen, jos ongelmia ilmenee.

OTA YHTEYTTÄ

Muut palvelut

Suunnittelu- ja mallinnuspalvelut

Katso kaikki
aurinkopaneeli Solet talon katolla
FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, aurinkovoimala auttaa säästämään rahaa. Ihanteellisessa tilanteessa, kun kaikki tuotettu sähkö kulutetaan heti, taloudellinen takaisinmaksuaika voidaan laskea investoinnin ja tuen erotuksen suhteena sähkön hintaan, kerrottuna vuotuisella aurinkovoimalan tuotantomäärällä. Tässä tapauksessa voimalan keskimääräinen takaisinmaksuaika on noin 7 vuotta, jos voimala asennetaan ilman tukea, ja 5-6 vuotta, jos voimala asennetaan 15%:n tuella (tuki vain yrityksille).

Aurinkovoimalat toimivat tehokkaimmin maaliskuusta syyskuuhun. Toki aurinkovoimalat toimivat myös talvella, mutta eivät yhtä tehokkaasti. Talvi ei kuitenkaan ole määrittelevä tekijä aurinkovoimalan kannattavuutta harkittaessa, vaan suurimpia tekijöitä on vuoden kokonaissäteilymäärä (keskimäärin 1 000 kWh/m²), voimalan koko ja asennussuunta.

Lumen poisto?

Ei ole tarpeen. Talvella aurinkoisia päiviä on hyvin vähän, joten aurinkovoimalan tuotannon kasvun hyödyt lumen poistokustannuksiin verrattuna on vaikea arvioida. Myös moduulien suurempaa vaurioitumisriskiä ja ihmisten terveydelle aiheutuvaa vaaraa (esim. jäätynyt katon kaltevuus) on arvioitava. Useimmat moduulien valmistajat kieltävät lumen poiston kaapimalla tai sulattamalla lämmittimillä, eikä moduuleja yleensä puhdisteta lumesta.

Paneelien puhdistus.

Tämä riippuu voimalan asennusominaisuuksista ja ympäristöolosuhteista. Jos paneelit on asennettu 20-45 asteen kulmassa, ne puhdistuvat riittävästi sateella. Paneelien puhdistus suositellaan kuitenkin tehtäväksi kerran vuodessa voimalan teknisen tarkastuksen yhteydessä. Paneeleja saattaa joutua puhdistamaan useammin riippuen alueellisista saasteista: tiet, soratiet (pöly), puut (siitepöly, pihka, lehdet), linnut, teollisuuslaitokset (pöly) jne.

Miten aurinkopaneelit puhdistetaan?

Ensiksi, invertteri täytyy kytkeä pois päältä. Voit selvittää materiaalit ja työkalut, jotka sopivat paneelien puhdistamiseen paneelin valmistajan käyttöohjeesta. Kaikissa tapauksissa suositellaan käytettäväksi painepesureita, pehmeitä liinoja, luontoystävällisiä puhdistusaineita ilman hankaavia ainesosia ja pehmeää (suodatettua) vettä. On parasta puhdistaa moduulit aikaisin aamulla, illalla, yöllä tai pilvisinä päivinä, kun aurinko ei ole aktiivinen. Voimme myös tarjota moduulien puhdistuspalveluita, ota yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

Aurinkovoimalan tekninen huolto.

Aivan kuten millä tahansa sähkölaitteella, myös aurinkovoimala vaatii huomiota ja huoltoa varmistaakseen sen mahdollisimman tehokkaan ja keskeytymättömän toiminnan. Suosittelemme luovuttamaan aurinkovoimalan huollon ammattilaisille – huoltopalveluiden kustannukset ovat alhaiset, mutta hyöty on merkittävä.

Aurinkopaneelit eivät itse varastoi energiaa; energiaa voivat varastoida itsenäisillä tai hybridi inverttereillä, jolloin ylijäämäsähkö varastoidaan akkuihin, kun sähkönkulutus alittaa tuotantomäärän. Akkujen täyttymisen jälkeen ylijäämäsähköä ruvetaan siirtämään valtakunnalliseen sähköverkkoon, josta sinulle maksetaan sähköntoimittajasi mukaista hintaa.

Aurinkovoimalan hinta laitteineen, asennuksineen ja dokumentaation hallintapalveluineen alkaa 900 eurosta per 1 kW. Jos valitset laitteiston pidemmällä takuulla ja monimutkaisimmilla ratkaisuilla, hinta voi olla 10-20% korkeampi (riippuen aurinkovoimalan kokonaistehosta).

Katso kaikki

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä
solet-rating